AV betonvoeren logo
  • AV betonvoeren - terrasvloer
  • AV betonvoeren - terrasvloer
  • AV betonvoeren - terrasvloer
  • AV betonvoeren - terrasvloer

Terrasvloeren

AV betonvloeren staat voor keiharde, strak afgewerkte terrasvloeren. De prachtige creaties van het kwaliteitsbedrijf zijn duurzaam, uniek en gemakkelijk te onderhouden. De terrasvloeren worden mooi afgewerkt, hebben een moderne uitstraling en geven het terras een sfeervol karakter.

In de door architect Tom Kneepkens ontworpen aanbouw loopt de gevlinderde betonvloer van AV betonvloeren van binnen door naar buiten, waardoor een fraaie connectie ontstaat tussen de woning en het terras. Zowel in de woning als buiten draagt de betonvloer bij aan het luxe en bijzondere totaalplaatje.

Het vlinderen van terrasvloeren is een ambacht dat vaklieden vereist. Als het beton net hard genoeg is om over te lopen, maar nog niet volledig uitgehard, schuren de specialisten van AV betonvloeren de toplaag van de vloer iets op. Hier kan dan een slijtvast materiaal worden ingestrooid, waarna de vloer nogmaals wordt gevlinderd. Door dit proces te herhalen met afwerkbladen op de vlindermachine ontstaat er een gladde, slijtvaste vloer met een prachtige uitstraling. De gevlinderde betonvloer in het door Tom Kneepkens ontworpen geheel vormt hiervan het sprekende bewijs.

vraag een offerte aan
AV betonvloeren - Woonbeton AV betonvloeren
Klik op het .PDF icoon om de advertentie als .PDF te bekijken.

vloeren vlinderen

nabehandelen

bedrijfsvloeren

uw betonnen designvloer,
een unieke vloer met uitstraling.